Dierenuitvaartcentrum

Afscheid nemen op uw eigen manier

De unieke band tussen u en uw huisdier staat bij ons centraal.
Afscheid nemen is moeilijk en doet iedereen op z’n eigen manier. U bepaalt daarom helemaal zelf op welke manier u het afscheid wilt invullen. 
Door steun en begrip te ervaren wordt het verdriet niet minder, maar misschien wel draaglijker.
Wij willen ervoor zorgen dat u, ondanks uw verdriet, met een goed gevoel aan het afscheid terugdenkt. Huisdierenuitvaartcentrum Twente is gelegen in een groene omgeving in natuurgebied Veenschap te Vriezenveen.
Een wandeling door het unieke Veenschap met haar typische Vriezenveense verkavelingspatroon: lange smalle akkers is een aanrader.
Ons sfeervolle pand en onze toegewijde medewerkers maken het mogelijk om voor een waardig en liefdevol afscheid van uw huisdier te zorgen.

U bepaalt helemaal zelf op welke manier u het afscheid wilt invullen, want afscheid nemen doet ieder op een eigen manier. Bij ons kunt u zichzelf zijn.

We zullen uw wensen, klein en groot, zorgvuldig behandelen. Integriteit is vanzelfsprekend. U krijgt wat wij beloven en de crematie wordt uitgevoerd zoals besproken.

Heeft u vragen, bel ons gerust!
U kunt 24 /7 contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 06 83 57 84 97 

Het is onze wens om mensen op een open manier te kunnen begeleiden in het afscheid nemen van hun geliefde huisdier. Deze wens is ontstaan door het verdriet dat wij zelf hebben ervaren bij het afscheid nemen van dierbaren. Onze eigen ervaringen en liefde voor mens en dier vindt u terug in de manier waarop wij de uitvaart van uw huisdier verzorgen.

Wilt u reacties over ons lezen op Facebook, klik hier en lees meer over ons.